Салма Хайек едва оживяла след тежко прекаран COVID-19

19:10, 20 май 21 / Любопитно 25 4369 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Популярната холивудска актриса Салма Хайек разкри, че е била на ръба на смъртта от коронавирус и че „лекарите я молели да отиде в болница, защото е много зле“. Тя също така направи публична историята си за тормоза, който преживява от продуцента Харви Уайнстийн.

Актрисата каза, че през първите дни от пандемията е имала изключително тежка форма на заболяването и че е прекарала седем седмици в изолация и на кислород в дома си. „Лекарят настояваше да отида в болница, защото състоянието беше много тежко“, казва актрисата и добавя: „Не, благодаря, по-скоро бих умряла у дома“. 

Салма Хайек с кампания срещу домашното насилие

Последиците от болестта са умора и спад на енергията, които тя особено усеща по време на снимките на „Къщата на Гучи“, в която участва заедно с Лейди Гага.

Хайек говори за „Ню Йорк Таймс“ и за тормоза от продуцента Харви Уайнстийн, който твърди, че я уговарял за сексуални услуги и „физически я е изхвърлил“ от тържество, застрашавайки живота ѝ. „Беше толкова трудно, защото реших да не бъда жертва, въпреки че бях жертва. Трябваше да се уверя, че съм боец и преди всичко оцелях. Когато всичко това се случи, не знаех, че се е случило на много други жени. Бях в депресия месеци. Наистина ми отне много време, за да осъзная, че наистина съм оцеляла и че съм истински боец “, казва актрисата Салма Хайек, цитирана от БГНЕС. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама