Янев поиска толеранс от медиите

13:18, 13 май 21 / Политика 25 3388 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Служебният министър-председател Стефан Янев поиска медиите да дадат седем дни толеранс на правителството, за да могат министрите да се запознаят с реалната картина, която после ще бъде представена пред българското общество. Това той направи по време на първото заседание на служебното правителство.

Служебният премиер Стефан Янев: Не давам празни обещания

Янев отново подчерта, че движещата сила на този кабинет ще са прозрачността, професионализма и почтеността. „Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Очаквайте навременна информация – честна и открита. Ще работим в полза на обществото“, заяви служебният премиер.

Той коментира и излязла в медийното пространство информация, че министърът на транспорта е дал положителен тест за коронавирус, като заяви, че това не е вярно. Първата лаборатория, взела пробата, е допуснала грешка. Последващите тестове са били отрицателни.

Борисов похвали избора на служебно правителство

Днес служебното правителство ще обсъди въпроса със социалните помощи заради пандемията, както и ваксинационния план.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама