Цветанов: Изборните манипулации ни попречиха да влезем в парламента

17:34, 08 май 21 / Политика 25 3078 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Основната причина „Републиканци за България“ да не влезе в парламента бяха големите манипулации. Надявам се, че с новата ЦИК и машинното гласуване резултатите ще бъдат по-честни“, това каза председателят на партията Цветан Цветанов пред NOVA NEWS.

Според него в една демокрация преди избори трябва да се водят политически дебати и всеки да изрази визията си за управление, без да има нападки и обиди.

Цветанов: Последните избори се оказаха добра репетиция за предстоящите

Цветанов заяви, че не са очаквали толкова бързо да приключи този парламент, а неговият край е следствие от липсата на отговорност и желание да се реализират лични амбиции.

Той бе категоричен, че служебното правителство трябва да гарантира прозрачността на изборите и допълни, че засега „Републиканци за България“ не са водили разговори за коалиции, но техните избиратели искат формацията да бъде алтернатива на сегашното управление.

Гласовете на семейството на Цветанов не са отчетени в бюлетините

Цветан Цветанов вярва, че следващото правителство трябва да има основни точки, които да следва - нужно е да има обединяващи теми, защото стабилно правителство и голямо мнозинство не се очертава. Той очаква да дойде време, когато политиците водят разговори и участват в ефективен диалог помежду си.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама