Борисов: Шоуто в парламента струва милиони - хубаво, че го закриха

16:19, 08 май 21 / Политика 25 3126 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Само може да ми е мъчно и да ми е жал от това, което наблюдавам. Така премиерът в оставка Бойко Борисов коментира политическата обстановка в страната.

„Надявам се, че Радев не се гордее с продукта, който една година създава и изпрати в парламента”, добави той. „По 19 млн. на ден струва това шоу в парламента. Хубаво е, че го закриха, защото щяхме да фалираме”, каза още премиерът в оставка.

Мика Зайкова: Парламентът не е цирк, защото в цирка хората се трудят

Той коментира и средствата, които страната ни ще даде за предсрочните избори и за президентския вот. „Сега наново ще похарчим 100 млн. Само след един-два месеца още толкова за президентските избори. Когато Европа и света броят центовете и се чудят как социално слабите, отхвърлените и закъсалите да бъдат компенсирани, ние харчим стотици милиони за шоу”, смята Борисов.

Министър-председателят в оставка отчете, че вчера в страната е поставен рекорд по извършени имунизации срещу коронавирус. Данните в Единния информационен портал сочат, че ваксинираните в петък са 38 117, пише Нова телевизия.

Борисов отново коментира бройките ваксини, които се очаква да пристигнат в страната, като обясни че с тях „зелените коридори” могат да работят „на макс”. „Тези, които говореха за чипиране - всички лъжи една по една заминават в коша. Остава направеното и работата”, уточни той.

Бойко Борисов обяви, че България ще бъде една от първите страни, включени в дигиталния зелен сертификат.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Ставри 17:51, 08 май 21

Добре е да млъкнеш докато не те раскостят нацяло.

2 Иво 20:59, 08 май 21

ДругарЮ БорисоФ ! Тъй като очевидно нямаш интеУекта да замълчиш и да се скриеш в Миша дупка, да ти кажа следното. Срама от твоето име, дела и всичко, което си оставил, ще понесат твоите наследници ! Дори това ли не научи от прекараното покрай ТЖивков време ?!?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама