Трифонов: Говорим в интернет, защото само там е свободно

12:38, 08 май 21 / Политика 25 3776 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обясни в интервю за БНР защо представители на партията не говорят пред медиите. Той подчерта, че в това няма нищо стратегическо или тайнствено, а е свързано с липсата на свобода на словото.

Начинът сега е да се говори в интернет, защото интернет е свободен“, заяви Трифонов и посочи, че телевизиите и вестниците са собственост на определени хора.

Слави уличи Борисов и ГЕРБ в 5 лъжи

Той даде пример с изслушването на бизнесмена Светослав Илчовски в комисията по ревизия на управлението в последните 10 години. „Целият интернет е взривен за това, което разказва този човек, а националните медии се правят, че го няма. Това е доказателство, че има огромен обществен интерес и как е възможно големите медии да не го отразят“, попита риторично Трифонов.

Той не коментира дали ако „Има такъв народ“ спечели новите избори, той ще бъде премиер, както и това с кои партии би могло да се направи коалиция. Трифонов обаче е категоричен, че не е тръгнал да се занимава с политика, защото иска да става политик, а защото политическата класа не е обърнала внимание на референдума, организиран от „Шоуто на Слави“.

Трифонов: ГЕРБ много ги боли

БСП е била най-слабата беззъба опозиция, която съществува в новата политическа история. БСП е част от цялото това статукво – решението, което предприе по отношение на референдума, е доказателство. Решението ѝ от преди седмица да провали гласуването в парламента - също“, коментира лидерът на „Има такъв народ“.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

Той обясни, че „Има такъв народ“ е консервативно дясно ориентирана партия. Според него това, което е добро за ЕС и НАТО, е добро и за родината ни. „България винаги ще бъде свързана с Русия заради невъобразимата им жертва за освобождението ни, но това е в миналото. Ние трябва да се лоялни партньори на ЕС и НАТО“, каза Трифонов. Той отново подчерта, че не се е отказал от мажоритарния вот.

Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно.„Историята го показва... Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, каза още той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама