Шарън Стоун разкри подробности за клиничната си смърт

20:15, 08 май 21 / Любопитно 25 4108 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Преди няколко години Шарън Стоун разказа на целия свят за масирания си инсулт, преживян през 2001 година, от който оцеля по чудо. В интервю за предаването Good Morning Britain звездата си припомни този ужасен епизод от живота си. Главната героиня на „Първичен инстинкт” сподели какво точно е чувствала, когато е била на ръба на смъртта.

„Имах опит от клинична смърт и хората описват това състояние по различни начини. Някои спорят от научна гледна точка, а други от духовна гледна точка. При мен бяха и двете версии. Когато това ми се случи, усетих всички тези неща, за които хората обикновено говорят, като светлината в края на тунела и усещането, че напускаш тялото си. Имах чувството, че общувам с хора, които са си отишли от тоя свят преди мен. Това е някакво краткотрайно усещане: ние нямахме диалог като такъв, но имаше разбиране, че общуваме”, споделя Шарън.

Шарън Стоун: С възрастта жените стават по-силни

Стоун каза, че след това е почувствала огромна болка, сякаш някой я е ударил много силно в гърдите. След това душата ѝ се върнала в тялото и сега звездата смята, че е усетила силната болка, след като лекарите са използвали дефибрилатор. „Беше ясно, че бях решила да се върна в отделението и да не продължавам повече това пътуване. Мисля, че това е всичко, което мога да разкажа за това преживяване”, обобщи звездата, цитирана от БГНЕС.

Шарън Стоун също разкри как е трябвало да уволни личния си лекар малко преди мозъчната ѝ операция, защото той се интересувал повече от самореклама и разговори с журналисти, отколкото от нея.

Вземах много твърди наркотици... Синтетичен хероин, който получавах венозно 24 часа в денонощието. Веднъж се събудих на носилка и санитарят каза, че ме водят в операционната за мозъчна операция. Помолих да спра поне за секунда и да ми се обясни с какви последствия ще се сблъсквам след тази интервенция.

Най-добрите филми на всички времена

Лекарят отказа да говори, поради което трябваше с мозъчния инсулт да стъпя на крака, да спра движещата се носилка и така да го накарам да ми обърне внимание. Накрая той спря телефонни разговори, но започна да тича по коридора, размахвайки лист хартия. Извика, че е получил факс от списание „People“. В този момент разбрах, че ще трябва да го уволня, защото той се интересува повече от факса, отколкото от операцията на мозъка на пациентката си”, спомня си актрисата.

Шарън Стоун претърпя мозъчен кръвоизлив през 2001 година. Тя потърси лекарска помощ дни, след като бе започнало силното главоболие. Поради това актрисата се озовала в болница в тежко състояние и лекарите ѝ дали само един процент, че ще оцелее и ще се върне към нормалния живот. Дълги години Стоун не говореше за здравословните си проблеми пред колегите си в Холивуд, защото смяташе, че проблемите на хората, повалени от болест, не са интересни на никого.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама