Семейство в САЩ преживя на живо „Птиците” на Хичкок

19:10, 30 апр 21 / Любопитно 25 3274 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След вечеря навън американско семейство от Лос Анжелис заварило в дома си гледка, която сякаш е извадена от филма на ужасите на Алфред Хичкок „Птиците“.

Озовахме се в кошмар", каза Патрик Белвил, глава на семейството. „Птиците бяха навсякъде – по тавана, стените, дори по семейните снимки". Приятел се обадил веднага на Агенцията за контрол върху животните, откъдето ги посъветвали да отворят всички прозорци и врати, но птиците отказали да напуснат жилището на семейството.

Те бяха във всяка стая: бани, спални, всички бяха пълни с птици“, спомня си Белвил. „При опит да ги изгоня навън просто полудяваха. Блъскаха се в главата ми”.

Останалата част от семейството останала в хотел за една нощ, докато Белвил извадил над 800 птици от дома си на ръка. „Спрях да броя след 800 птици. Просто ги хващах вътре и ги слагах в кашони, които изсипвах на двора на свобода”.

Миналата седмица подобно анормално явление се случи в Монтесито, където местната пожарна обяви, че над 1000 птици са нахлули в дом. От Агенцията за контрола върху животните заявиха, че причината и за двата случая може да са многото широки комини на домовете, кито не са обезопасени и това позволява на птиците да влизат в домовете, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама