Японец се срещал с 35 жени едновременно, за да получава подаръци

19:40, 25 апр 21 / Любопитно 25 2692 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Японец се е срещал с 35 жени едновременно, за да получава подаръци. Такаши Миягава е арестуван, а срещу него се води разследване за предполагаема измама.

Той се е преструвал, че е сериозен с всяка от жените и казвал, че иска да прекара живота си с тях. В замяна е получил подаръци на стойност стотици евро. Бил е хванат, когато жените са обединили сили, за да създадат асоциация на жертвите, след като са открили мащабната му „изневяра” и са го докладвали в полицията, твърдят местните медии.

Кои са характерните черти на кръшкачите?

Сред твърденията е, че той е дал на всяка жена различна дата на рождения си ден, осигурявайки си постоянен поток от подаръци през цялата година. Твърди се, че е получил подаръци на стойност около 100 000 йени (около 700 евро) от жените, включително костюм за малко над 200 евро.

Какво кара жените да изневеряват?

Предполага се, че любовникът е завързвал контакти с нежния пол докато е работил за маркетингова компания, продаваща продукти за душ.

Полицията разследва дали и други жени са попаднали в неговия капан, пише „SoraNews24“, цитирана от БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама