Големите кавички

15:34, 14 апр 21 / Големите кавички 25 3340 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (5 - 9 април)

В случая г-н Борисов просто няма друг избор, освен да остане на скамейката, на резервната скамейка. Така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира днешните думи на премиера, че няма да се кандидатира за министър-председател отново, защото не иска „да разделя нацията, както го прави президентът Румен Радев“.

Тя изрази надежда, че ще бъде съставено стабилно правителство и очаква 45-ото Народно събрание да върне авторитета на българския парламент. 

„Ако се обединят само от политически сметки за оцеляване, очевидно е, че по-добрия вариант ще бъдат нови избори. Ако действително намерят силите да изпълнят определени приоритети, от които всички ние се нуждаем в момента, за да я има стабилната държава, за която говоря, тогава нека да съставят стабилно правителство. Всичко е в техни ръце“, каза Йотова и допълни, че президенството е готово за всеки един вариант, включително избор на служебно правителство.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама