Най-мразените звезди в музикалния бизнес

20:05, 14 апр 21 / Любопитно 25 2505 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Те са продали милиони албуми и имат тълпи от обожаващи ги фенове, но... имат и своите недоброжелатели, и то с основание. Защото някои от тези звездни музиканти се оказва, че са просто нетърпими.

Кание Уест

Ех, Кание, Кание, Кание… Някой на планетата има ли по-голямо его? Имаше скандал с Тейлър Суифт на „Грами“-тата, а също е известен с предложението към известен музикален критик да се самоубие. Всеки път, когато отвори уста, той създава заглавия в таблоидите.

Най-старият открит музикален инструмент е... черупка от раковина

Аксел Роуз

Фронтменът на „Guns N 'Roses” е известен с предизвикателното си поведение в студиото, перфекционизма и избухливия си нрав. Може би за това му трябваха 10 години и над 13 милиона долара за създаването на албума „Chinese Democracy”, пише БГНЕС.

Кортни Лав

Въпреки че е певица и актриса, тя е известна най-вече с това, че беше омъжена за Кърт Кобейн. Въпреки това е може би най-мразената жена на гръндж музикалната сцена. Пристрастена към наркотиците и алкохола, тя имаше непрестанни скандали с дъщеря си Франсис Бийн Кобейн, която избяга от нея на 17-годишна възраст.

Кои звезди имат най-много бракове зад гърба си?

Джъстин Бийбър

Той твърди, че е открил Исус, но неотдавна плати глоба за незаконно притежание на маймуна, която е купил на черния пазар. О, и говори се, че има затруднения да стартира шоутата си навреме.

Еминем

В началото на кариерата си рапърът Еминем беше смятан за дързък и просто непочтен. Сега обаче той изглежда се е превърнал в пародия на себе си, спорейки безсмислено с други музиканти. Използването на хомофобски хули и обиди към много хора в последния му албум го карат да изглежда, меко казано, незрял.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама