Принц Хари и Мегън Маркъл продуцират ново шоу

20:00, 07 апр 21 / Любопитно 25 2308 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Netflix ще излъчи документална поредица, продуцирана от организацията на принц Хари и Меган Маркъл, предадоха световните информационни агенции.

Стрийминг услугата Netflix обяви днес старта на снимките на документален сериал, създаден от обществена организация, основана от принц Хари и съпругата му актрисата Меган Маркъл.

Меган и Хари със скандални разкрития за кралското семейство

В документалната поредица „Heart of Invictus” ще се включат участници в игрите Invictus, които ще се проведат в Хага през 2022 година. Сюжетът се фокусира върху живота на спортистите и организаторите на състезанието по време на подготовката им за него.

Шоуто е продуцирано от творческия отдел на обществената организация „Archewell”, основана от херцога и херцогинята на Съсекс в партньорство с видео услугата Netflix. Поредицата включва още режисьора Орландо фон Айзиндел и продуцента Йоана Натасегара, известна най-вече с документалния си филм „Белите каски”, отличен с „Оскар”.

Благотворителният проект „Игри на непобедените“, иницииран от принц Хари, е мултидисциплинарно спортно събитие за бивши и активни военни, които са станали инвалиди, припомня БГНЕС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама