Адвокатът на Марадона: Дъщерите му го ограбиха и го изоставиха

18:35, 06 апр 21 / Любопитно 25 2463 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Матиас Морла, който беше адвокат и съдружник на Диего Марадона, заяви, че Далма и Джанина Марадона, дъщери на футболната звезда, са „ограбили“ баща им и са го „изоставили“ в късните му години, съобщава „Дойче Веле“.

Ако Диего се събуди и ме упрекне в нещо, ще е, че не съм се погрижил да пусна бившата му партньорка Росио в залата за поклонение. Той обичаше Росио и се караше жестоко с Далма и Джанина, чувстваше се предаден и ограбен. Аз съм този, който беше с Марадона в продължение на седем нови години и седем Коледи, когато той гледаше телефона в очакване някой да му се обади“, казва Морла в обширно интервю за канала „América“, пише БГНЕС.

Лекарят на Марадона е фалшифицирал подписа му

Не разбрахте ли, колко се обиди Диего, защото дъщерята на Далма се казва Рома? Диего, какъв е той? Неапол, вечният противник на Рим. Освен сестрите, всички го изоставиха. Той умря сам“, добавя адвокатът. Морла увери, че „Диего никога не е бил луд“, въпреки факта, че „той винаги е имал проблеми със зависимостите“.

Далма и Джанина Марадона обвиниха Морла, че е отговорен за събранието на медицинския екип, който се разследва за предполагаема небрежност в грижите. „Ако Марадона беше жив, нямаше да им позволи да ме нападат. Когато умря, той каза, че крадците са те. Със сестрите ние бяхме неговите слънца, а не крадци“, настоява Морла. „Момичетата не ме обичат, тъй като през юни 2014 г. им спряхме кредитните карти. Те се караха, защото го ограбиха“, добави той.

Марадона оставил многомилионен дълг на наследниците си

Адвокатът - съдружник и приятел на Марадона, най-довереният му човек през последните години, заяви, че световният шампион от 1986 г. в Мексико не възприема алкохола като „нещо забавно“, а като път за бягство от проблемите му. „Най-големият му проблем беше, че Росио го напусна - той никога не можеше да го преодолее. Марадона беше обсебен, убит от Росио. Питате ме какво го е убило и аз ви казвам: Росио Олива, карантината и медицинската част, която се разследва. Ситуацията да бъде лудо влюбен в жена, която не го обича, го нарани“, каза той.

Морла отрече, че Марадона е бил „отвлечен“ от него, в което го обвиняват бившата съпруга на световния шампион Клаудия Вилафанье и дъщерите ѝ - Далма и Джанина. „Сестрите разговаряха всеки ден с Марадона. Марадона винаги правеше каквото иска“, каза той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама