Големите кавички

13:03, 01 апр 21 / Големите кавички 25 1997 Шрифт:
Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (22 - 26 март)

Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а Радев се вози на „Мерцедес“-и. Това заяви премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше работата по строежа на автомагистрала „Европа“. Броени часове преди края на предизборната кампания той отново е на обиколка из страната, но за пръв път от много време включването му бе докато шофира автомобила на Националната служба за охрана. Темата за това дали министър-председателят не нарушава закона като използва автомобилите на НСО за предизборна агитация вече излезе на дневен ред, а от БСП дори сезираха по случая ЦИК, СЕМ и редица европейски институции. 

„На българите осигуряваме бъдеще, на тях ( бел ред. работещите по инфраструктурните проекти) - работа. После, Борисов се возил на джипа. Борисов се вози сам, не ползва шофьор. Радев се вози на „Мерцедес“-и бронирани. Да не ходи пеша или другите колеги? Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, затова го ползваме. Погледнете какви мащаби. Ако се возиш на „Мерцедес“ не е страшно, но ако си караш джипката и си вършиш работата, трябва да те коментират. Нека ме коментират. Всичко това е било поляни, скали и гори...Ако е било лесно, другите щяха да го направили десетилетия преди това“, заяви Борисов, който води листата на ГЕРБ в Повдив и в 25 МИР София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама