„Мълчанието“, „Тролчета: Турнето“ и „Неотразим“ сред акцентите в А1 Видеотека през април

11:47, 31 мар 21 / Любопитно 25 1773 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През април абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на разнообразни по жанр предложения в А1 Видеотека. Селекцията предлага богат избор от криминален екшън-трилър, анимирана приключенска история, политическа сатира и много други. Сред топ заглавията този месец са „Мълчанието“, „Тролчета: Турнето“ и „Неотразим“.

„Мълчанието“ обещава да привлече вниманието не само любителите на криминални екшън- трилъри сред абонатите на Xplore TV, но и на почитателите на датския актьор Николай Костер-Уалдау, който изпълнява главната роля на Рейбърн. Спечелил световна известност с ролята си на Джейми Ланистър в сериала „Game of Thrones“, в „Мълчанието“ датският актьор се превъплъщава в образа на ловец, отдал се на отшелнически живот в гората. Когато полицията в района започва да открива телата на момичета, убити по особено жесток начин, Рейбърн и местният шериф тръгват по следите на жестокия убиец. Скоро започват и съмненията, че това е същият психопат, отвлякъл дъщеря му преди години.


Снимка: А1

За по-малките зрители на Xplore TV анимираната приключенска комедия „Тролчета: Турнето“ ще даде много емоции и забавления пред екрана. В него се разказва за завръщането на тролчетата - пpeĸpacни cъщecтвa, c пpиказно oцвeтeни прически, ĸoитo пeят, тaнцyвaт и ce зaбaвлявaт чyдecнo. Блecтящи и щacтливи, ĸpaлицa Πoпи и Бpaнч живeят в ĸoлopитнaтa cи ĸoлoния, нo eднo oтĸpитиe paзтъpcвa тexния свят: няĸъдe oĸoлo тяx oчeвиднo имa и дpyги тpoлчета, ĸoитo xapecвaт paзлични мyзиĸaлни cтилoвe - пoп, тexнo, фънĸ, ĸънтpи, ĸлacиĸa и poĸ. Тoвa oтĸpитиe води до нoвa зaплaxa: ĸpaлицaтa нa xapд-poĸa Бapб никак нe xapecвa ocтaнaлитe cтилoвe и иcĸa дa ги yнищoжи. В озвучената на български език анимация кралица Πoпи щe тpябвa дa ce изпpaви cpeщy Бapб, зa дa зaпaзи cвoя пъcтъp cвят.


Снимка: А1

Жанрът на филма „Неотразим“ балансира между драма и комедия и представя историята на политическия стратег Гари Цимер, който вижда видео клип и се вдъхновява да използва опита си в консервативната среда на Средния Запад. Той е впечатлен от усилията на пенсиониран военноморски полковник да подкрепи правата на жителите на малко градче, с преобладаваща подкрепа за десницата. Историята е издържана в стила на политическата сатира и обещава на зрителите на Xplore TV вълнуващи моменти.

Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор на първокачествени филми – за различни възрасти и жанрови предпочитания. За тяхно улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама