Синди Кроуфорд и Ранди Гербер: Една хармонична любов

18:50, 22 мар 21 / Любопитно 25 2423 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Синди Кроуфорд се запознава с бизнесмена Ранди Гербер през 1995 година на сватбата на общ приятел. По това време още е омъжена за Ричард Гиър, който не присъства с нея на сватбата, а бракът им е обречен.

Ричард, освен че е доста по-възрастен от нея, не иска деца и страда от тревожно разстройство, а интересите му са повече по отношение на будизма и медитацията и по-далеч от семейното гнездо. Синди рядко говори за краткия си брак с Ричард Гиър и винаги казва, че е била твърде млада, че с актьора не са имали общи допирни точки и интереси, но най-вече, че не говори, защото нейният съпруг е Ранди.

Общото между Ранди и Синди е, че той също започва кариерата си като модел. Двамата се разминават редовно зад кулисите на модните подиуми, но Гербер се отказва от тази кариера, за да преследва мечтата си да има собствена верига ресторанти (с която става милиардер).

Двамата намират общите теми и стават добри приятели. Същата година тя се развежда с Ричард Гиър и Ранди е сред хората, които й помагат да преодолее кризата. Ние започнахме като приятели и аз знам, че ние винаги ще сме приятели, въпреки всичко“, казва Синди.

Вижте как приятелството постепенно прераства в нещо повече; кой от двамата предлага брак и карали ли са се някога.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама