Шварценегер избран да брани Земята при извънземно нашествие

19:00, 19 мар 21 / Любопитно 25 2186 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е избран от обществеността да ръководи битката при евентуално нашествие на извънземни.

Актьорът заяви, че е готов да поеме водещата роля в борбата срещу извънземните, ако те нахлуят на Земята.

„Искам да благодаря на хората, че вярват в мен. Готов съм да служа, написа актьорът в Twitter, коментирайки резултатите от проучване за това кои известни хора ще се справят най-добре с извънземно нашествие.

Според проучване на британския телевизионен канал Blaze, Шварценегер оглавява списъка с 20 знаменитости, на които зрителите имат най-голямо доверие в случай на извънземно нашествие на Земята. Според „Deadline“, 2000 възрастни британци са участвали в проучването, пише БГНЕС.

На второ място след звездата от „Терминаторът“ в списъка е Уил Смит, който играе във филма „Денят на независимостта“. Дейвид Атънбъроу, Брус Уилис и Том Круз също са сред петте знаменитости, на които британските телевизионни зрители биха поверили борбата срещу извънземните.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който е 8-ми поред в списъка, задминава настоящия държавен глава Джо Байдън, който е в дъното на двадесетте. Британският премиер Борис Джонсън е на 12-та позиция. Британците също възлагат доверие и на Харисън Форд, Сигорни Уивър и Джилиан Андерсън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама