10 000 MВ бонус при всяко зареждане с минимум 10 лв. при предплатена услуга от А1

11:50, 15 мар 21 / Любопитно 25 1952 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 обяви началото на нова промоционална кампания от 15 март, този път насочена към потребителите, които използват предплатените услуги на телекома. До края на месец април всеки, заредил своята карта с минимум 10 лева, ще получи бонус от 200 национални минути и 10 000 МВ мобилен интернет.

Бонуси ще получат всички нови и настоящи клиенти на предплатена услуга, които имат активирана оферта А1 с бонуси при презареждане. Бонус минутите и МВ могат да бъдат използвани за 20 дни след извършеното зареждане, а всяко ново презареждане на предплатената карта удължава срока им.

Тези, които искат да се възползват от промоцията с 10 000 МВ мобилен интернет, но все още не са си активирали оферта от А1 с бонуси при презареждане, могат да го направят много лесно, като изпратят SMS с текст А1 на кратък номер 789. SMS-ът е безплатен, а скоро след изпращането му потребителят ще получи потвърждение за активацията.

От А1 напомнят, че всеки може да направи лесна проверка за текущо наличната си сума и бонуси в картата. Най-лесният вариант е чрез А1 меню на *123# или през мобилното приложение Моят А1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама