Искри между президента и премиера: Забрани ли властта посещението на Шипка?

13:06, 03 мар 21 / Политика 25 4490 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

И на Националния празник - 3 март, прехвърчаха искри по оста президент - премиер.

Държавният глава Румен Радев разкритикува властта, че забранява на хората да се качат на връх Шипка. „Очаквали ли сте, че някога някой ще се осмели да ви забрани да се качите на Шипка“, с тези думи започна той словото си, като се обърна към хилядите българи, които бяха там, въпреки че преди дни община Габрово отмени тържествата на върха заради пандемията от коронавирус.

Политиците намесиха кризата и изборите в пожеланията си за 3 март

По-късно Бойко Борисов отговори на критиките по време на една от поредните си инспекции на строежите на пътищата и магистралите в страната. „Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа. По-свободни надали са били българите някога. Както искат да изопачат, че някой им забранил да празнуват. Тържества по време на пандемия никой не прави, а да работи – това е достойно”, заяви премиерът.

А и е факт, че тези, които коментират, са там, където искат - никой не им е забранил и не ги е спрял. Просто такива лъжци, такива манипулатори... Затова аз обичам да показваме българина – работещ и правещ сам своята история”, добави Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама