Принц Хари се страхувал историята с майка му да не се повтори с него

19:35, 01 мар 21 / Любопитно 25 4666 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Принц Хари сподели в ексклузивното интервю пред Опра Уинфри, че е заминал за Лос Анджелис заедно с Меган Маркъл и сина им, защото се е страхувал след смъртта на майка му принцеса Даяна историята да не се „повтори“ с него самия. Това стана ясно от трейлър на 90-минутното интервю, разкрит днес, съобщава „Дейли Мейл“.

Херцогът на Съсекс също признава, че напускането на кралското семейство е било „невероятно трудно“ в интервюто, което се очаква да разстрои кралицата, принц Чарлз и принц Уилям, когато се излъчи на 7 март.

В двореца има известно безпокойство от избора на Хари да говори за принцеса Даяна, която почина през 1997 г. в Париж заедно с партньора си Доди ал Файед, и изглежда да свърже решението си да се оттегли от кралските задължения с изпитанията на майка си, казвайки, че е била сама и без подкрепа, когато е загинала в автомобилната катастрофа.

Принц Хари разкри защо се е оттеглил от кралските си ангажименти

Той казва на Уинфри в клипа: „Наистина съм много облекчен и щастлив, че седя тук и разговарям с жена си до себе си“. Той добави: „Защото беше невероятно трудно за нас двамата, но поне се имаме един друг“.

По време на 30-секундния трейлър видимо бременна Меган не казва нищо и се вижда или да гушка бебето си, или да държи ръката на съпруга си. Но подозирайки, че тя няма да получи комплимент от семейството на Хари, Опра разкрива, че бившата актриса описва 20-те месеца като кралска особа с думите „почти невъзможни за оцеляване“ и „шокиращи“.

Начинът, по който двойката реши да засегне двореца и кралицата в интервюто с Опра, предизвика гняв и появата на съобщението, че ще загубят кралското си покровителство.

Във втори, 30-секунден тийзър, публикуван в неделя, Хари каза, че не може да си представи какво е преживяла майка му, „преминавайки през този процес сама“.

Интервюто на Опра с принц Хари и Меган трябва да се излъчи по CBS в 20.00 ч. на 7 март. Опра нарече интервюто си с кралската двойка „най-доброто, което някога е правила“. Това е „първото голямо интервю на двойката, откакто се отказа от висшите си кралски задължения“.

Цялото кралско семейство с телевизионна изява преди интервюто на Хари и Меган

Опра е получила разрешение да попита Хари и Меган „всичко, което иска“ и че „нищо не е извън границите“ по време на интервюто.

Новините за интервюто предизвикаха нови опасения в Бъкингамския дворец за това какви смущаващи разкрития могат да излязат наяве - особено вследствие на решението на кралицата да премахне останалите почетни титли на двойката.

В понеделник бе разкрито, че кралицата е решила да ги контрира, като направи обръщение към нацията часове преди това. Тя ще произнесе специална реч в чест на Деня на Общността, която ще бъде излъчена по телевизията във всички държави, които са част от този съюз. Предварително записаната реч ще се излъчи по BBC One преди интервюто с Хари и Меган. В допълнение към Елизабет II в това специално послание ще се появят и останалите членове на кралското семейство, за да кажат няколко думи, като се започне от принц Чарлз и Камила и се свърши с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Всички звезди на монархията, невиждана досега в историята проява.

В понеделник се оказа също така, че горещото интервю на принц Хари и Меган Маркъл с Опра може да се наложи да бъде преработено или дори частично презаснето поради разрива, причинен на кралското семейство и хоспитализацията на 99-годишния принц Филип, пише БГНЕС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама