ЦСКА-София не допуска обединение с ЦСКА-1948

16:45, 19 фев 21 / Спорт 25 2444 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Треньорът на футболния ЦСКА Бруно Акрапович се обърна към собственика на клуба Гриша Ганчев с призив да се върне на работа.

Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА

Преди дни бизнесменът и Юлиан Инджов, които държат по 40% от акциит заявиха, че ще прекратят дейността си в клуба и ще предоставят безвъзмездно ценните книжа на желаещи да ги притежават. Решението идва след остра критика от страна на организацията на феновете „Офендърс“ за трансферната политика на клуба. 

„Бих му казал да се върне на работа утре и да работим, за да бъде бъдещето на ЦСКА още по-светло... Бяхме изненадани от новината за напускането на Гриша Ганчев, но това е нещо, което се случва, трябва да го приемаш по този начин“, заяви Акрапович, цитиран от bTV. Той изрази увереност, че трусовете около ръководството няма да повлияят на играта на тима.

Легенди на ЦСКА призоваха Ганчев да остане на „Армията“

Изпълнителният директор на футболния ЦСКА Пламен Марков от своя страна заяви, че не предвижда обединение с новака в Първа лига със сходно име ЦСКА 1948. Подобни твърдения се появи в медиите след интервю на бившия футболист. Той обясни, че думите му са били извадени от контекста и вече е направил своя избор в кой от двата клуба да работи и да подкрепя.

„Отдавна съм избрал ЦСКА. Истинското ЦСКА. Никога не е стоял въпрос за обединение", заяви Марков.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама