Легенди на ЦСКА призоваха Ганчев да остане на „Армията“

16:01, 17 фев 21 / Спорт 25 1972 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Част от легендите на ЦСКА призоваха собственика на клуба Гриша Ганчев да преосмисли решението си да спре да издържа клуба.

В понеделник Ганчев обяви, че си тръгва от стадион „Българска армия“, недоволен от реакцията на някои фенове към продажбата на Али Соу, а вчера изпълнителният директор Пламен Марков потвърди решението ми и заяви, че то е категорично.

В писмото си част от легендите заявяват безрезервната си подкрепа към Ганчев и го молят да продължи да ръководи клуба.

Благодарение на Вас в момента ЦСКА го има и изглежда по-здрав от всякога. Не само – ЦСКА се върна към времената, когато четирите букви говореха много в Европа. В демократично време не сме виждали собственици на нашия любим клуб, които толкова много да милеят за него. Вие не само спасихте ЦСКА, спасихте любовта на половин България. И знаем, че Вашата любов към „червената“ идея е също толкова силна като нашата“, се казва в писмото, цитираното БГНЕС.

То е подписано от Аспарух Никодимов, Димитър Якимов, Петър Жеков, Димитър Пенев, Стоян Йорданов, Пламен Марков, Георги Велинов, Иван Зафиров, Стойчо Младенов, Ружди Керимов, Никола Велков и Христо Запрянов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама