„Чак ми идва аз да се снимам и да взема наградата“: Щабът отговори на ресторантьорите

12:03, 18 фев 21 25 2081 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Миналата седмица собственици на заведения обявиха парична награда за „главата на членовете на щаба за борба с коронавируса“. Първа награда от близо 4000 лв. под формата на пари в брой и ваучери за консумация плюс спа почивка ще спечели първият, който със снимка или видеоклип докаже, че здравните власти сами нарушават заповедите си и посещават заведения.

Хвърлената ръкавица е породена от напрежението, което съществува между Щаба и ресторантьорите заради забраната за работа на заведения извън хотелите, в което част от бранша вижда двоен стандарт.

Обявата хвърли съмнения за това дали вече не саъществуват подобни кадри, а днес здравният министър и председателят на щаба отговориха на предизвикателството.

„Аз си спомням много ясно кога съм бил на заведение - месец преди да затворят“, обяви проф. Ангелов, което означава, че за последно кракът му е стъпвал в заведение около ноември миналата година. По думите му акцията на Сдружението на заведенията в България го е изненадала със своята оригиналност и добави, че именно заради това поведение трудно могат да се седнат на една маса с хората от бранша. 

„Такава снимка не може да има“, категоричен беше ген. Мутафчийски и призна, че е изненадан, че все още не се е появил фалшификат на подобна снимка. „Чак ми идва аз да ида да се заснема, за да взема наградата за себе си“, каза директорът на ВМА.


 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама