Серина със сълзи на очите: Аз приключих

11:48, 18 фев 21 / Спорт 25 2360 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Една от най-известните тенисистки в света американката Серина Уилямс напусна разплакана пресконференцията си на Australian Open след загубата в два сета от Наоми Осака на полуфиналите, пише gong.bg.

Особено загадъчни бяха последните думи на 39-годишната американка. Преди да стане от стола тя заяви: „Аз приключих!“. Това породи въпроси дали носителката на 23 титли от Големия шлем не прекратява кариерата си. „Беше ден на големи грешки от моя страна. Това беше факторът, който реши изхода от мача. Имах толкова много възможности, но направих прекалено много лесно допуснати грешки”, заяви Уилямс.

На въпрос дали това е просто един лош ден в кариерата ѝ, американката, която видимо беше много развълнувана, завърши разплакана с думите: „Не знам! Аз приключих!“. След това напусна залата.

Пиронкова със страхотна игра, но отстъпи пред Серина Уилямс

След мача с Наоми Осака публиката изпрати Серина Уилямс с аплодисменти. В интервюто на корта американската ветеранка беше попитана дали това е последното ѝ сбогуване с Australian Open, а отговорът беше също доста загадъчен. „Ако някога кажа: „Сбогом”, няма да кажа на никого“, заяви носителката на рекордните седем титли от Откритото първенство на Австралия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама