ДПС се регистрира за изборите и ги определи като най-важните след 1989 г.

11:57, 16 фев 21 / Политика 25 1721 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ДПС се регистрира за парламентарните избори на 4 април в предпоследния ден, определен от ЦИК. „Тези избори ще определят посоката за развитие на България доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. За да се развиваме ускорено и догонващо обаче има една задължителна предпоставка, а тя е да възстановим нормалността, да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността и авторитета на органите и институциите в държавата“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщиха от партията.

Доган няма да се връща в политиката

Той определи предстоящите избори като едни от най-важните след 1989 година и допълни, че основна цел на ДПС е да постигне добър резултат, за да възстанови нормалността в политиката и демокрацията в страната. Тъй като оценката на ДПС за състоянието на демокрацията в България и начина на правене на политика към настоящия момент не е много добра.

Карадайъ припомни, че ДПС има ясна Програма за ускорено и догонващо развитие на страната. И допълни, че „последните 4-5 години повтаряме нашите приоритети и сме призовавали всички отговорни политически сили да седнем на масата и на базата на партийните ни приоритети да определим приоритетите на страната. За съжаление, това не се случи, но за наша гордост виждаме, че нашите приоритети  са вече приоритети на ЕС и ние като част от ЕС  ще трябва да ги реализираме и в България. Така че всеки един, който носи отговорността да се развива ускорено и догонващо България и споделя и европейските приоритети, е потенциален партньор на ДПС“.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Ronniecaups 14:51, 16 фев 21

Краснодарский инструментальный завод

Производство и продажа измерительного оборудования




Калибры втулки для конусов Морзе

2 loveawake.ru 04:41, 17 фев 21

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама