Големите кавички

10:50, 03 фев 21 / Големите кавички 25 2175 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 януари)

Управляващите от ГЕРБ призоваха Румен Радев да се откаже от втори мандат като президент. Повод за това е замесването на името на един от съветниците на държавния глава - Пламен Узунов в разследване на Европейската служба за борба с измамите за нарушения при обществената поръчка за закупуването на 350 високопроходими джипа. 

Господин президент, не станаха ли твърде много провалите на Вашия екип. Докога обществото ще търпи неадекватните Ви действия и елементарната липса на контрол върху подчинените Ви? Докога разюзданото президентство и неговите служители ще рушат авторитета на европейска България? Както се казва - какъвто чорбаджията, такива и ратаите му“, oбяви от парламентарната трибуна депутатът Спас Гърневски.

„Господин Радев, вие сте срам и позор за страната ни, а сте зинал за власт в тази току-що съвзелата се от комунистическата кома България. Като хора с повече опит в политиката, Ви призоваваме да се смирите, да признаете провалите си и най-почтено да оттеглите заявката си за нов мандат. 4 години стигат!“, каза още той.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ??? 12:26, 03 фев 21

Гърневски не подлежи на коментар...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама