Големите кавички

11:40, 29 яну 21 / Големите кавички 25 2732 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (18 - 22 януари)

Един от най-големите критици на начина, по който здравните власти водят борба с пандемията - доц. Атанас Мангъров е номиниран за народен представител на предстоящите парламентарни избори от АБВ.

„Съгласих се да се кандидатирам от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не виждам друг начин, по който това може да спре. Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, съм с лява партия, заяви медикът.

Той призна, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки и посочи, че ако е настоявал да влезе в парламента е щял да играе на сигурно“ и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС, БСП или партията на Слави Трифонов. 

„Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин", обясни доц. Мангъров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама