Необичайните домашни любимци на звездите

18:30, 29 яну 21 / Любопитно 25 2437 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Веднъж Том Харди реши да иронизира тържествеността на „червения килим”, като се появи на премиерата на „Легендата“ с кучето си Уди. Но днес няма да изненадате никого с куче за домашен любимец. Има доста холивудски звезди, отглеждащи и екзотични домашни любимци, пише БГНЕС.

Котките помагат при работата от вкъщи

Зоопаркът на Рийз Уидърспун

През 2010 г. актрисата Рийз Уидърспун, вдъхновена от малкия частен зоопарк на свой приятел, си купи две красиви магарета, които кръсти Хонки и Тонки. „Те са толкова послушни и сладки“, призна Уидърспун в интервю през декември 2010 г. И всичко би било наред, ако не бяха съседите. Те, за разлика от звездната блондинка, изобщо не бяха доволни от магаретата и периодично се оплакваха от постоянния шум. Шумът обаче е съвсем естествено нещо, като се има предвид, че Рийз освен двете магаренца има две прасета, три кози, двадесет пилета, три кучета и пони.

Любимата богомолка на Доминик Монъхан

Екзотичните насекоми са почти мода сред звездите. Например, тарантулите обикновено се купуват за домашни аквариуми. Но какво да кажем за богомолка? Доминик Монъхан води предаването „Дивите същества на планетата”, така че не е изненадващо, че той е избрал да споделя дома си с домашна богомолка на име Гизмо, тарантулата Учитар и змията-албинос Блинк.

Кобрата и октоподът на Никълъс Кейдж

Никълъс Кейдж не пести пари за забавления. В близкото минало актьорът почти фалира, увлечен от събиране на скъпи коли и недвижими имоти, което обаче не спря звездата. След като се провали с неодушевените предмети, Кейдж премина към екзотични животни. Първите, които се появиха в дома му, бяха две кралски кобри, а след това и октопод.

Всички живи екзотични придобивки струваха на актьора не по-малко от 276 000 долара. По-късно Кейдж каза пред журналисти, че октоподът се е появил в дома му с цел да помогне мистериозно на звездата да се справи с някаква роля. Уви, доста скоро Николас беше принуден да се сбогува с приятеля си от океана - поддръжката му струваше на Кейдж повече от всичките му коли, взети заедно.

Костенурката на Леонардо ди Каприо

Изглежда, че костенурката е съвсем обикновено животно. Разбира се, ако се побира в малък домашен аквариум или кутия. Холивудският актьор реши да не бъде толкова обикновен в избора си. Посещението на американска изложба за професионално размножаване на влечуги очевидно много го е вдъхновило – Ди Каприо веднага купи костенурка за 400 долара, която тежи 17 килограма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама