Големите кавички

15:45, 27 яну 21 / Големите кавички 25 2625 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (18 - 22 януари)

Ресторантьори от цялата страна се събраха на протест в центъра на София заради забраната да отворят врати. Вчера здравният министър издаде заповед, с която разрешава на ресторантите да заработят от 1 март. Представители на бранша обаче не са доволни и настояват това да се случи с месец по-рано - от 1 февруари.

„Вчера разбрах, че някои заведения ще протестират, но за какво? За проявен разум от министъра на здравеопазването ли? За проявения разум ми искат оставката, а за безразсъдство какво ще поискат?...Озадачен съм. Обявеният протест днес малко ми прилича като уличния бой – пръв посяга този, на който му свършат аргументите. Вчера съм издал заповед, в която се вижда, че заведенията отварят на 1 март. Това коментира по темата здравният министър проф. Костадин Ангелов. Той заяви, че няма да се умори да се бори за здравето на всеки един гражданин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама