А1 предлага Motorola Moto G9 Power – смартфон с една от най-мощните батерии

12:00, 13 яну 21 / Любопитно 25 1636 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 продължава да разширява продуктовото си портфолио в средния ценови клас, добавяйки нов модел от тази седмица - Motorola Moto G9 Power. Смартфонът се отличава не само с достъпни цени, но и с най-издръжливата батерия, слагана някога в устройство на производителя – 6000 mAh. Той вече може да бъде закупен както онлайн на А1.bg, така и в магазините на телекома в страната, съобщи компанията.

Първият нов модел на Motorola за 2021 в предложенията на А1 разполага с тройна камера, която се представя много добре при снимки на слаба светлина, както и при макро-фотография на обекти отблизо. Затова спомага системата ѝ от обективи на основната камера, разпределени на принципа 64 + 2 + 2 мегапиксела. Помислено е и за любителите на селфитата, за които има 16-мегапикселова предна камера.

Дисплеят на Motorola Moto G9 Power е създаден, за да бъде удобен за продължително гледане, което е възможно благодарение на забележителните възможности на батерията. Той е с размери от 6,78 инча, резолюция HD+ и работи по технологията Маx Vision. Гледането на филми, видеоигрите, както и продължителните видеоразговори, са по-приятни и по- реалистични в съотношение 20:9.

Причината Motorola Moto G9 Power да може всичко това остава скрита в корпуса на устройството. Батерията разполага с огромен за този ценови клас капацитет – 6000 mAh. С негова помощ този модел може да издържа без проблем с едно зареждане в продължение на три дни при нормална употреба. Потребители, които по-рядко посягат към смартфона си, ще могат да разчитат на него дори по-дълго. За ефективното разходване на заряда се грижи процесорът Qualcomm Snapdragon 662, подсилен с 4GB RAM памет. Включеното място за съхранение в устройството е в размер на 128 GB.

Oт Motorola не са предвидили слушалки в кутията, следвайки наложилата се вече практика oт много производители. За сметка на това обаче, ако бъде закупен от А1, потребителите ще го получат в комплект с хендсфри Fenda Spiro E260. Всичко това идва на повече от конкурентна цена – 7,99 лева на месец при покупка с двугодишен договор за А1 ONE Unlimited 5XL. Цената му със същия план, но в брой възлиза на 119,99 лева.

Ключови думи
А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама