Големите кавички

16:00, 28 дек 20 / Големите кавички 25 2725 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (14 - 18 декември)

"Ще видите, че ваксината ще стане като санирането. В началото минаваха като емисари и плашеха, че като се санират блоковете ще се вдигнат данъците, ще им ги купи някой и ще им ги продаде. Такива измишльотини, че не може да си представите. Като видяха колко е хубаво, сега кметовете само за това питат – кога ще продължи санирането. Същото е и сега", каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция в една от столичните болници у нас, в която се лекуват пациенти с коронавирус. 

Министър-председателят сподели, че е разговарял с доц. Атанас Мангъров, който се прочу с критиките си към всички мерки в държавата, и който му е казал, че също ще се ваксинира. "И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% за ваксините", заръча премиерът Борисов. Малко по-късно обаче Магъров заяви, че няма да се ваксинира срещу коронавируса, защото има антитела. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама