Най-мощният махмурлук сред популярните алкохолни напитки предизвиква уискито.
Реакцията на тялото до голяма степен зависи от интензивността на цвета на напитката, а човек понася по-лесно безцветен алкохол. Проблемът се крие във факта, че различни примеси, поради които напитката придобива цвят и вкус, влошават общото състояние на пиещия.
Снимки: CanStockPhoto
Вторият по сила най-тежък махмурлук идва от тъмния ром, следван от бърбън, червено вино и ракия, пишат от Medikforum, цитирани от БГНЕС.
Експертите отбелязват, че коктейлите са "друга работа", тъй като в тях могат да се смесват няколко вида алкохол.
Също така посочват опасността от бирата, която хората често пият в големи количества. Рискът от махмурлук се увеличава не само в зависимост от вида на алкохола, но и от количеството.
Британската кралица пуска своя марка алкохол
“......махмурлук идва от тъмнияТ ром,....“
Господа, неграмотност е да се пропуска пълният член; още по-очебиеща е тя (неграмотността), когато пълен член се употребява там, където не му е мястото. С други думи, махмурлук може да дойде само от ТЪМНИЯ ром.