Кога принцеса Шарлот ще носи първата си тиара?

14:05, 24 дек 20 / Любопитно 25 2218 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Моментът, в който малката принцеса Шарлот ще носи първата си тиара на публично място, ще бъде знаменателен. Скоро няма да видим друг, освен майка й, да носи редовно кралските тиари. Принцеса Ан и херцогинята на Корнуел Камила правят изключение.

Изящните бижута на кралската колекция се носят обикновено за държавни събития и на сватбите на близките роднини на кралицата, които тя заема за конкретния случай. Последно видяхме Беатрис с тиарата на кралица Мери по време на сватбата й през юли, когато се омъжи. Сестра й Южени също беше видяна за пръв път с тиара през октомври 2018 година, когато се омъжи за Джак Бруксбанк. Двете са носили тиари само в тези два случая.

Ето защо можем да очакваме Шарлот също да носи тиара за пръв път на сватбата си. Но има една малка разлика и тя се състои в това, че някои от членовете на кралското семейство са работещи – Кейт, Уилям, принцеса Ан, Камила и Чарлз, разбира се. А други като Южени, Беатрис, Меган не са в тази група.

Ако се следва тази логика, Шарлот вероятно ще бъде сред работещите членове на кралското семейство и ще последва примера на принцеса Ан и принцеса Маргарет, които се появяват за пръв път в качеството си на работещи рояли като тийнейджърки – и двете носят скъпоценностите още като дебютантки. Така че Шарлот вероятно ще носи първата си тиара на около 16-17 годишна възраст.

По- интересният въпрос е коя точно ще бъде тиарата? Водещият претендент и прекрасни снимки на Шарлот и майка й, носеща тиарата вижте тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама