Калоян Паргов начело на предизборния щаб на БСП в София

16:00, 15 дек 20 / София 25 2470 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Председателят на БСП – София Калоян Паргов беше избран да застане начело на щаба предизборния щаб на софийската организация на левицата. Градският съвет проведе първия онлайн пленум в партията, в който взеха участие 61 членове. 

Заместник-председатели по организацията на изборния процес са Иван Таков и Иван Пешев. Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския предизборен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Николай Николов, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Станислав Младенов. За изборно-методически въпроси отговаря Валентина Богданова. Антон Кутев поема работата с медиите. Пропагандата и агитацията – Борис Цветков. Младежкият председател Габриел Вълков ще координира работата на доброволците, съобщиха от БСП- София. 

БСП-София предлага 300 лв. данък на такситата догодина

Жельо Бойчев e натоварен с политическата платформа. Атанас Атанасов поема масовите политически мероприятия. Връзка с НС на БСП, НПО и гражданските структури ще осъществява Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и анализи. Политическите послания са поверени на Ана Пиринска, а Теодора Овчарова ще осъществява връзката с европейските институции и онлайн комуникации.

Калоян Паргов бе преизбран за председател на БСП – София

„Предизборната подготовка е в ход. Софийската организация е мобилизирана да работи активно, съобразно конкретната епидемиологична обстановка в София и страната. Тези избори няма да преминат по обичайния начин и ние се готвим именно за нестандартна кампания“, коментира Калоян Паргов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама