Първият златен хотел в света отвори врати

22:00, 08 дек 20 / Любопитно 25 2714 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Първият златен хотел в света бе открит в столицата на Виетнам, Ханой. Той е категоризиран с пет звезди и предлага на гостите лукс на всяка крачка. Има позлатени вани, мивки и дори тоалетни, разположени зад масивната златна фасада на хотела.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Хотел „Dolce Hanoi Golden Lake“ е разположен на 25 етажа и предлага на своите гости 441 стаи. Неговата фасада е с площ от 5000 кв метра. Строителството на хотела е продължило 10 години. Изграждането му е струвало200 милиона долара. Цената на една стая е 250 долара за едно денонощие.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Освен всичко басейнът предлага перфектна гледка към Ханой. Излъчва златен блясък, не само в интериора си, но и във всички детайли - душове, кранове, фонтани и прибори за хранене. В хотела няма място, което да не е украсено със злато и тази естетика се прилага върху храната и напитките, съобщава РТС. 

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Dolce Hanoi Golden Lake" не е първият хотел, при когото е използват жълтият метал. С пищния си разкош са известни още дубайският "Burj Al-Arab", в който асансьорът и фоайето са покрити със злато, "Trump International Hotel" в Лас Вегас, който е със златни прозорци, и "Emirates Palace" в Абу Даби с позлатени стени и таван, посочва БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама