Канал 3 става NOVA NEWS от 4 януари

15:58, 03 дек 20 25 2321 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

От 4 януари догодина Канал 3 става новинарското продължение на Нова телевизия под името NOVA NEWS. Програмата на чисто новинарския канал ще е в напълно обновена визия, съобщиха от Нова телевизия.

NOVA NEWS ще послужи като отправна точка в моменти на актуални събития с извънредни включвания директно от най-горещите точки. Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час. NOVA NEWS ще използва опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като развие вече съществуващото съдържание на канала.

В програмата се запазват ембрематичните предавания на Канал 3 “Патарински LIVE”, „Денят на живо“ и „Офанзива“, както и директните излъчвания на всички значими за обществото ни икономически, политически, социални и културни събития.

Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и утвърдените публицистични предавания и опитни лица на NOVA, които ще допълнят съдържанието на обновения новинарски канал в началото на следващата година, уточняват от Нова телевизия.

Припомняме, че през септември Комисията за защита на конкуренцията разреши на Нова броудкастинг груп да придобие пакет от радиостанции и тв канали. Сред тях са Канал 3радио "Веселина"радио Magic FMрадио "Витоша"The Voice и музикалните телевизии The Voice TV и Magic TV.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама