Големите кавички

14:30, 02 дек 20 / Големите кавички 25 2336 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Коронавирусът, Мата Хари и „Оскар“ за цялостно творчесто – големите кавички на ноември

Не улучихме нито на президент, нито на опозиция“. Това заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на парламента Валери Симеонов.

Опозицията присъства в парламента не само да критикува всяка дреболия и решение и да пречи на работата на парламента, но тя не е предложила нито едно смислено предложение. Като не приемаш това, което управляващите предлагат и гласуват, какво е тяхното предложение? Няма такова“, добави Симеонов.

„Същото е и при президента - един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал чужди команди и изведнъж прескочил в президентството - естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение“, каза още той.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:29, 02 дек 20

Валери, Валери ... Историята на България ще запомни какъв каун си бил, Валери ! Тъжното е, че твоите наследници ще се срамуват, а не ти ...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама