Големите кавички

14:00, 30 ное 20 / Големите кавички 25 5218 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (23 - 27 ноември)

Политически трилър с шпионски елементи и романтичен привкус. Този вълнуващ сюжет подготви българският премиер Бойко Борисов за читателите на авторитетния германски вестник "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" (ФАЦ). В него той отговаря на въпроси за скандалните снимки от спалнята му, политическите компромати.. и за личния си живот.

„Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми. Така враговете ми вкараха златото и пачките пари в къщата ми. Снимаха ме, докато спя и в други моменти направиха снимки на нощното ми шкафче с пари и злато в него. И след това има един видеозапис, който разкрива извършителите. Можете да видите как някой минава през къщата ми. Показана е банята, гардеробното помещение и накрая спалнята ми. Там има няколко шкафа, но човекът, който е правил видеото, целенасочено отива към нощното шкафче и отваря едно чекмедже, в което се виждат пари и златни кюлчета“, заявява Борисов.

Той отбелязва, че в една дамска чанта има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари.

„И тогава ми се обажда дамата и казва: „Идваш ли? Чакам те.“. Аз й казвам: „Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути“. Охраната има указания да я допусне в къщата ми, и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама