Горчива победа във „Фермата“: Гайдарят Стоян сгази Митко Шестака

22:45, 21 ное 20 / Любопитно 25 4218 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Горчив триумф преживя гайдарят Стоян във „Фермата“, след като победи на Арената най-обичания и уважаван герой на шоуто - Митко Шестака.

„Сгреших в избора на съперник, не искам да се радвам на победата си!“, разкая се той, след като срази опонента си с 8 на 2.

Снимка: bTV

Краят на битката потопи в скръб останалите участници, които приемаха работливия и весел винопроизводител като „баща“ на фермата и искрено се забавляваха с безкайните му лафове. Повечето не успяха да скрият сълзите си, след като Шестака хлопна портата на стопанството зад гърба си.

Гневен гайдар „сготви“ готвач на арената във „Фермата“

Въпреки че е 14 години по-възрастен от опонента си, роденият с шест пръста на едната ръка Митко от Мелник се бори достойно на Арената и си тръгна доволен.

„От моето участие искам зрителите да запомнят, че всяка работа трябва да се свърши както трябва или поне да се свърши!“, заяви той и обеща, че след края на шоуто ще събере всички участници на една маса.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 23:05, 21 ное 20

Пълни глупости, всеки има право да си избира опонента. Стоян е победител и в Алманаха, верният отговор за разпускане на работниците е Димитровден. Тия двамата Иван и Андрей да си изядат Алманаха. Тъпаци. След първата ферма, всичко манипулират и режисират.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама