MAX Sport ще зарадва феновете с нова визия и ново студио за финалите на АТP в Лондон

15:00, 20 ное 20 / Спорт 25 2458 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Съвсем различен MAX Sport ще гледат любителите на спорта от 22 ноември. На тази дата телевизионните канали на А1 официално ще бъдат с изцяло обновена идентичност. Тя следва последните тенденции както за графика на ТВ канали, така и за адаптивност при гледане на различни Multiscreen устройства.

От MAX Sport могат да се похвалят и с ново и модерно студио, което ще повиши качеството на локалната телевизионна продукция. В него зрителите ще видят и иновативен touch-screen дисплей, с помощта на който гости и коментатори ще разглеждат най-интересните събития, случили се на терена. Промяната се случва точно навреме за финалите на най-големия тенис турнир ATP Nitto Finals в Лондон.

MAX Sport 1 ще излъчва финалите на ATP в Лондон

Новият облик на MAX Sport е още една крачка от развитието на каналите през последните 4 години, които обогатиха своето спортно съдържание с топ първенства от света. В света на футбола MAX Sport излъчва испанската LaLiga, италианската Serie A, холандската Eredivisiе, купата на Франция и мачовете в вторник от UEFA Шампионска лига, включително финала на турнира. Телевизионните канали излъчват всичко най-интересно от АТP, истинските битки в UFC, най-силните баскетболни турнири на Стария континент, състезанията в NASCAR, Moto GP и много други.  

„Обновяването на MAX Sport e продиктувано от желанието на А1 да продължава да развива тези канали като най-доброто място за гледане на спорт в родния ефир.“ – обясни Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България. „Инвестицията ни в новото студио и облика на каналите е доказателство, че спазваме обещанието си за най-високо качество пред спортните фенове у нас.“ – допълни той.

Важен акцент в ребрандирания MAX Sport e новото студио, което е значително по-просторно от старото. Това ще позволи създаването на по-качествена телевизионна продукция и ще открие нови възможности за усъвършенстване на преживяването по време на студийните програми. От телевизията подготвят и допълнителна високотехнологична изненада, с която анализът на случващото се на терена ще бъде още по-впечатляващ за зрителите. Става дума за новата интерактивна видеостена, която е най-съвременната в българските медии към момента.

Ребрандиране предстои и за сайта maxsport.live, както и приложението за следене на спортни резултати на живо MAX Score. Двете дигитални платформи на MAX Sport ще останат напълно безплатни и достъпни за всички, без значение дали са абонати на спортните канали или не.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама