Кои са най-секси мъжете на 2020 г.?

20:25, 20 ное 20 / Любопитно 25 2758 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

За поредна година списание „Пийпъл” избра най-сексапилните мъже на планетата. Красавецът, който оглави престижното подреждане, беше изненада за мнозина, съобщи Нова телевизия.

Ето и кои влязоха в челната десетка:

10. Брад Пит

Думите са излишни. Актьорът, предизвикал истинска сензация с развода си с Анджелина Джоли, се нарежда в челната десетка за поредна година. И на 56-годишна възраст носителят на "Оскар" все още разтуптява женските сърца.

9. Джон Дейвид Уошингтън

Бившият футболист по американски футбол и син на холивудската легенда Дензъл Уошингтън тази година грабна вниманието на зрителите с екшъна „Тенет”.

8. Пол Ръд

На фона на пандемията от COVID-19 51-годишната звезда сподели ценният урок, който е научил.  „Аз съм мъж, на когото не му трябва много, за да бъде щастлив“, заяви той.

7. Крис Рок

Крис Рок твърди, че благодарение на пандемията е в по-добра физическа форма от всякога. Той запълвал времето си с плуване и фитнес и само чака подходящ момент, за да покаже какво е постигнал.

6. Педро Паскал

Той е актьорът с най-сладък екранен партньор – бебе Йода. Именно Педро Паскал е под маската на Мандалорианеца от новия хитов сериал от вселената на „Междузвездни войни”.

5. Малума

Подобна класация няма как да мине без доза латино-чар. 26-годишният колумбийски певец предстои да се пробва и като актьор в романтична комедия, която трябва да излезе в началото на следващата година.

4. Пол Мескал

Ирландският актьор си спечели номинация за „Еми” с ролята му в романтичния минисериал на Hulu – Normal People.

3. Дуейн Джонсън - Скалата

Каквото и да си говорим, мускулите са секси, а когато са комбинирани с бизнес нюха на Дуейн Джонсън, стават още по-секси. 48-годишният актьор е бивш носител на титлата "най-секси мъж".

2. Крис Евънс

Звезда от „Отмъстителите“, основател на сайт, който помага на младите да се ориентират политически. Крис Евънс е и мъж, който признава, че е заклет домошар.

1. Майкъл Б. Джордан

Звездата от блокбъстъра „Черната пантера” безапелационно зае челната позиция в класацията на списание „Пийпъл”. Актьорът украсява и корицата на най-новия брой на авторитетното издание.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама