"Приятели" се събират отново през март догодина

20:30, 13 ное 20 / Любопитно 25 2561 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Заснемането на специалния епизод на телевизионния сериал „Приятели“, което беше отлагано няколко пъти заради пандемията от COVID-19, ще се реализира през март 2021 г. Това заяви актьорът Матю Пери, който изигра една от главните роли в емблематичния ситком.

"Събирането на „Приятели” е отложено за началото на март 2021 г. Изглежда, че ни очаква напрегната година. И това е, което толкова обичам", написа актьорът в Twitter.

През февруари тази година от "Warner Media" обявиха, че актьорите, изпълнили ролите на главните герои в „Приятели” ще снимат специален епизод от поредицата, който ще бъде излъчен онлайн по HBO Max. През март медиите съобщиха, че снимките са отложени поне до май, но по-късно се разбра, че HBO Max ще стартира на 27 май без специалната серия на легендарния ситком, съобщи БТА.

През септември 2019 г. сериалът „Приятели“ отпразнува своята 25-а годишнина. Той имаше голям успех в различни страни по света. От 1994 до 2004 г. са заснети общо 236 епизода, а Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат ЛеБлан, Матю Пери и Дейвид Шуимър изиграха главните роли в комедията, която все още е популярна.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама