Астролог с прогноза кога българите ще се почувстват по-щастливи

22:00, 11 ное 20 / Любопитно 25 2644 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Според астролога Гал Сасон 15 ноември е важна дата, защото имаме новолуние в Скорпион. Това е и първият ден, в който Марс отново ще се движи напред, след като е бил ретрограден от 10 септември, причинявайки много щети на хората.

На 29 ноември и на 14 декември ще имаме затъмнения в Стрелец и Близнаци. Те ще забързат нещата, които се случват, докато се стигне до 21 декември – тогава ще имаме голямо съединение на Юпитер и Сатурн. То ще се случи за първи път от 20 години, но освен това за пръв път от 600 години насам ще се случи във Водолей и ще сложи началото на нова ера – Ерата на Водолея.

Коя е думата на 2020 година?

„На 11 и 12 февруари 2021 г. официално ще влезем в тази ера и ще имаме страшно много планети, които са във Водолей за първи път от хиляди години насам. Много вълнуващи неща се случват. Движим се далеч от Козирога, към Водолея, което ще донесе повече свобода и по-малко ограничения и консерватизъм", казва астрологът пред bTV.

"Това, което се случва в България в момента, се нарича „завръщане на Юпитер“. То се случва на всеки 12 години и е като целувка от Господ. Означава експанзия, възможности, отваряне на нови врати. Скоро ще започнете да го усещате – към края на тази и началото на другата година. Българите като цяло ще се почувстват по-щастливи“, предвижда астрологът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама