Президентски гвардеец изхвърли мощен селянин от „Фермата“

22:40, 07 ное 20 / Любопитно 25 4170 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Двама силни мъже вдигнаха във въздуха Арената на риалитито „Фермата“, а след феноменалния им бой само един от тях остана в шоуто. 

Президентският гвардеец Калоян и колоритният, врял и кипял в селския живот Ангел, влязоха в атрактивен сблъсък, който изстиска силите им докрай. Физически двамата показаха равни сили в серия от битки за издръжливост, баланс и точност. Преди да стигнат до финала, съперниците проляха реки от пот, а жилите им се опънаха до скъсване. 

Снимка: bTV

Пращящият от мускули и адреналин Ангел се мяташе по Арената, крещейки като Кинг Конг, а Калоян действаше съсредоточено, последователно и хладнокръвно. В последната, решителна битка, която не изискваше сила, а познания за българските традиции и обичаи, военният се справи по-добре на въпросите от Алманаха и надви съперника си с 10 на 5 точки

Във фермата исках да покажа, че селянинът е оправен човек, който може да върши нещо полезно с ръцете си, а не само да цъка на телефона и лаптопа си. Да бъда селянин за мен е гордост и чест, да си селянин означава да си истински“, каза победеният Ангел и си тръгна от риалитито с гордо вдигната глава.

Стюардесата Ваня отново е №1 след жестока женска битка във „Фермата“

 
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама