Ресторанти на „Бродуей“ с програма за актьорите „Яж сега, плати после“

21:50, 02 ное 20 / Любопитно 25 2226 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Театрите на „Бродуей“ ще продължат карантината си поне до 30 май 2021 г., предвид сложната международна обстановка с COVID-10, пише „Холивуд Рипортър“.

Същевременно в деня, в който Бродуейската лига съобщи новината, ресторантите на театралния булевард обявиха инициативата за актьори „Яж сега, плати после“. В два от най-знаковите ресторанта в района актьорите с карти от Профсъюза на актьорите ще могат да вечерят след 21.00 ч. без да плащат на място. Сумата те ще възстановят, когато имат средства, а храната им временно се поема от спонсори, съобщи „Площад Славейков“.

Филм показва бъдещето на планетата, ако COVID-19 мутира

В програмата не влизат напитките, нито бакшишите за сервитьорите, тъй като те също сериозно са пострадали от пандемията, отбелязват от френската бирария „Марсилия“ и италианската тратория „Ница“. Двете заведения са с един и същи собственик и се намират на Девето авеню. В ресторантите се гощават предимно актьорите от театралните сцени наоколо, но и някои от най-големите им спонсори.


Снимка: CanStockPhoto

Ходете с високо вдигната глава, предстоят по-добри дни напред“, се казва в общо изявление от двата ресторанта, адресирано до актьорите.„Благодарим ви и ви ценим повече, отколкото предполагате. Нямаме търпение да ви видим отново на работа“, посочват те.

Инициативата е в сила от 12 октомври - точно 7 месеца след изненадващото затваряне на Бродуейските театри от 12 март.

Това са трудни времена за ресторантите и единствената общност, която страда повече от нас, е Бродуей“, коментира пред „Холивуд Рипортър“ Робърт Гуарино от мениджърския екип на двете заведения. „Там е живецът на нашия квартал, ние сме построили бизнеса си около него“, посочи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама