Големите кавички

16:00, 21 окт 20 / Големите кавички 25 1758 Антония Руменова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (12 - 16 октомври)

Лидерът на „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов подкрепи протеста на русенци срещу мръсния въздух.  В града той се срещна с активисти, които миналата седмица участваха в гражданското недоволство срещу замърсяванията на въздуха. Иванов се обърна към министъра на околната среда и водите Емил Димитров, който каза, че въздухът в Русе е замирисал предизборно.

"Преди няколко дни бях в Нова Загора, където наша общинска съветничка беше агресирана в борбата си за чист въздух. Беше ѝ счупен прозорецът на колата. Имаме основание да вярваме, че това е свързано с нейната активност в борбата за чистия въздух в Нова Загора. Много хора ни писаха същия ден от много места в страната. След което чух министъра, така наречения Ревизоро, да казва, че това било предизборен проблем и че нямало проблем. И искам да му кажа от тук, от Русе, че това ще им изяде главата. Това управление се превърна в шампионат по наглост. Наглостта е да отричаш правото на хората да дишат чист въздух", заяви Христо Иванов.

1 коментар
Асен 21:53, 21 окт 20

Само с тези фрази ще си остане Христо Иванов след изборите, тъй като ще бъде извън парломента със сигурност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!