Мениджърът на Кубрат заплаши Антъни Джошуа със съд

14:44, 11 сеп 20 / Спорт 25 2516 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция „Епик Спортс“, заплаши Антъни Джошуа със съд, пише Sportal. Причината се крие в липсата на споразумение за битката между двамата боксьори.

„Ако те не изпълнят споразумението ни, ще последва съдебен иск. В Англия разполагат с отлична и честна правосъдна система, така че не се притесняваме от подобни действия. Вярвам, че „AJ“ и неговият промоутър ще постъпят правилно и ще финализират сделката. Но ако решат да не го направят и наистина завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е сигурно“, категоричен бе Гоцев пред Press Box PR.

Двете страни обявиха, че са се разбрали за дата и място – 12 декември в „O2 Арена“ в Лондон, но въпреки това все още няма договор за двубоя.

Не само ще се задействаме с IBF, за да му отнемат пояса, но ще ги съдим за загубеното време и пропуснати ползи. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да изпълни неговата част от договора. След това Кубрат ще стане световен шампион. Той е мъжкар. Въпросът е „AJ“ мъж ли е, или още е мамино синче“, завърши Гоцев.

Припомняме, че „Кобрата“ е номер 1 и задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF). Титлата държи Антъни Джошуа като двамата трябваше да се изправят един срещу друг. Двубоят беше насрочен да се състои за 20 юни на стадиона на футболния отбор Тотнъм, но бе отложен, заради пандемията от коронавирус. Новата дата – 25 юли, на която трябваше да се срещнат двамата на ринга, също пропадна и за момента не е ясно кога ще се състои сблъсъкът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама