Борисов: Мафията иска да свали правителството

12:11, 09 сеп 20 / Политика 25 2087 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Мафията иска да свали правителството. Това каза премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано в страницата му във Facebook.

Toй бе на посещение заедно с вицепремиера Томислав Дончев в първия по рода си Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания, намиращ се в село Опицвет. Съоръженията са изградени с помощта на дарители, като сред тях е и футболистът Стилиян Петров. Той дари парите от бенефисния си мач за построяването му.

Борисов с послание в социалната мрежа: Време за промяна

„Искат оставка, но не знаят какво да се направи. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда - всичко е на улицата и срещу нас. И си намериха и водач. И това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставка“, категоричен е Борисов. „Хиляди пишат – не ни предавайте, не ни оставяйте на тия. Видяха ги – колко арогантни, колко злобни“, допълни той.

Премиерът коментира още, че пандемията се е върнала в Европа. „В България засега я контролираме добре, за да може животът да си върви и хората да не се плашат и тревожат“, подчерта той.

Борисов не пропусна и традиционната тема за магистралите. „Ако е казал Господ, в началото на ноември ще открием първата част на магистрала „Европа“. Така че дали ще ходиш в „Младост“ на работа, или в Костинброд – все едно и също“, заяви той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама