Постоянен арест за Васил Капланов – Каплата

15:00, 04 сеп 20 25 2169 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Оставиха за постоянно в ареста Васил Капланов - Каплата заради заплахи с убийство към мъж от Дупница, съобщи bTV.

Братът на Янек Миланов продължава да вярва, че той е жив

Каплата беше арестуван повторно преди дни, след като стана ясно, че по телефона е заплашвал член на групата във Facebook „Къде е Янек“. Преди това беше пуснат под домашен адрес за друго престъпление, а именно притежаване на боеприпаси и неправилното им съхранение.

Въпреки че свидетел, стоматолог, изказа мнение, че Капланов има проблем със зъбите и атрофирала челюст, съдът прецени да го остави в ареста.

Васил Капланов-Каплата отново е задържан

Беше извадено от архивите и старо дело, за побой на друг мъж, съсед на Капланов, преди 8 години.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 01:29, 05 сеп 20

Това е такава световна постановка на Мутката (Димитър Недев- оплакващия се!), че чак е смешно. Той понеже е тъп и сам си разправя от доста време, че може и да са приятели с Каплата, но падне ли му случей да го уязви, щв св възползва! И ето го случея! Мите иска да има власт в града ама е толкова страхлив, че освен с измама с акъл и качества не може да постигне нищо! Целия град го знае, че за нищо не става. Самия Янек за него е казвал, че е кофти човек! Организира уж протест и се скрие само да гледа и него все някой го е нагрубил, все нещо е обиден, все са го заплашили....има и интервюта с реването му! Пълна мижитурка!Ходи и реве навсякъде, а на Каплата му се беше заканил отдавна.Даже него трябва да го подведат под отговорност, че с ясно съзнание и съвсем умишлено провокира човек под домашен арест да наруши съдебната мярка, като си разправя сам, че няколко пъти е подканил Капланов да излезе да се видят. Това е нарочно, защото той като си е нарочил да хване на тясно Каплата, опитва всичко. Не е заплашван изобщо! Просто си е пробвал. Ако Васил беше излязъл да се видят, Димитър Недев-Мутката щеше да пусне жалба за това, че Капланов е нарушил домашния арест. Айде стига сте се правили, че не знаете! А и като нищо сам щеше да си удари 2 юмрука и да каже, че Каплата го е пребил, за да се възползва от миналото му и от буйния му нрав. Пълен смешник е Мите! Никой в града не го уважава, защото винаги е бил страхлив изгодаджия и върти-опашка. Благоварение на Галеви се подвизава и живее в къщата в парка, ама при всеки удобен случей, какъвто е този ше се прави на велик и ше ръси глупости! Както казах, самият Янек се изказваше зле за него! Ама то и той си обича интригите де. Хубавото на малкия град е че всичките игаят в един цирк и си знаят номерата, но пред "чужденците" се правят на Света вода ненапита, само за да спечелят симпатии, защото в града номера им не минава. Страхлив като женка е Мутката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама