Васил Капланов-Каплата отново е задържан

09:57, 02 сеп 20 25 2067 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Васил Капланов-Каплата е задържан отново тази сутрин, съобщиха от прокуратурата в Дупница.

Васил Капланов-Каплата остава в ареста за 72 часа

Капланов е арестуван по разследване за закана за убийство, отправена към Д.Н. по повод направен от пострадалия коментар в социалните мрежи, във връзка с изчезването на Янек Миланов.

Каплата е задържан за 72 часа.

Той беше под домашен арест по разследването за незаконно притежание на боеприпаси.

Из дупнишките полета: полицейско бездействие и прокурорска показност

Името на Васил Капланов-Каплата се свързва с изчезването на 43-годишният Янек Миланов, който е бил засечен от видеокамери в джипа на бившия охранител на Братя Галеви. След това следите на Миланов се губят. Той е в неизвестност от 31 юли.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:33, 02 сеп 20

Е това вече е прекалено! Вчера Гешев каза "Ако някой е заплашван, да подаде сигнал" и хоп...още веднага сигнал. Сега ше се появят още 20 човека със сигнали. Вие сериозно ли мислите, че главен заподозрян за отвличане и убийство, под домешен арест, ще заплашва някой по телефона с убийство, и то точно някой си сульо, който коментира при положение, че в същата група още много хора излизат с груби коментари и предложения за разни мъчения?!?!? Супер несериозно! Абсолютно топене си е тук.Ясно е, че всички искат да го хвърлят на кучетата, за да се успокоят хората, но това няма да върне Янек.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама