Кой натисна бутона на Бареков?

16:40, 11 авг 20 / Политика 25 2219
Снимка: Facebook/Николай Бареков

Докато премиерът Бойко Борисов видимо се измъчва в опитите си да си спечели още няколко дни управление, бившият му фен Николай Бареков изплува от тишината със семпла пи ар акция под формата на импровизиран протест край имот на бизнесмена Иво Прокопиев.

Традиционно Бареков бе заобиколен и от няколко роми с плакати в ръце. Заиграването с представители на малцинството не е новост за бившия журналист и политик. През 2014 година той лично печеше кебапчета за „братята роми“, когато се надяваше на техния вот на евроизборите.

Пи ар акцията идва в момент, в който премиерът Борисов ни разиграва с обещания за важни решения, които така и не биват обявени.

Какво накара политическият турист, както сам се определя Бареков, да излезе от социалните мрежи, където като баба пред жилищна кооперация коментира всичко, което види?

Възможно ли е Бареков, който видимо е напълнял след 5-годишния си мандат в европарламента, отново да прави подарък на премиера Борисов?

Ако преди няколко години бившият журналист и политик подаряваше цветя на лидера на ГЕРБ, то сега му подарява акция, която да отклони медийното внимание от неспиращите повече от месец всекидневни протести в цялата страна.

В политическите среди вече се коментира, че Николай Бареков е новият Сидеров, от когото се очаква да отвлича вниманието от темите на деня, когато му бъде натиснат бутона.

1 коментар
Пян Гъ 17:42, 12 авг 20

Бареков помага на ДейБъ, които, занимавайки се с ББ, Гешев и Доган, нямат време да отидат до Буджака. Обаче са борци за истината, от която са част и незаконните имоти на Прокопиев. Те искат да се борят и против Прокопиев, но все нямат време. И тук идва Бареков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!